Mérlegképes könyvelőt keres Székesfehérváron és környékén?

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Azon cégek bérszámfejtését vállalom, amelyek könyvelését is magam végzem. Így teljes körben tudom támogatni Ügyfeleimet abban, hogy költségeiket optimalizálni tudják. Pontos és hiánytalan adatszolgáltatást követően akár már aznap tudom küldeni az utalandó bérek és járulékok listáját, mellyel az alkalmazottak elégedettségét is fokozhatjuk.

Átvállalom a bérszámfejtéssel kapcsolatos összes teendőt, így megszabadítva cégét a munkaügyi adminisztrációval járó fejfájásoktól. Precíz odaadással gyűjtöm össze, ellenőrzöm és dolgozom fel a kifizetéseket érintő információkat, követve a jogszabályi változásokat, és ügyelve a határidőkre.

Ügyfélközpontú bérszámfejtés Székesfehérváron

A bérhez kapcsolódó ügyintézés minden esetben elsőbbséget élvez a munkám során. Az új munkavállaló bejelentését vagy a munkaviszony megszüntetését akár soron kívül is elvégzem a számomra rendelkezésre bocsájtott információk alapján. Ugyanez vonatkozik a táppénz igénylésére is. Azonban azt nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy mindezek csak és kizárólag számomra eljuttatott megfelelő dokumentumok birtokában lehetséges.

Támogatom az Ügyfeleimet az alkalmi munkavállalók bejelentésében és számfejtésében is. Napi szintű együttműködésre lesz szükség ebben az esetben, pontos, naprakész információkat kell rendelkezésemre bocsájtani annak érekében, hogy egy esetleges munkaügyi ellenőrzés esetén mindenki hiánytalanul be legyen jelentve.

Szervezze ki a bérszámfejtést!

Egy jó bérszámfejtő növelheti cége hatékonyságát. Legyen szó a személyi jövedelemadóról, társadalom-, illetve nyugdíjbiztosításról, valamint bármilyen, a munkavállaláshoz kapcsolódó adminisztrációról, számíthat szakértelmemre.

Szoltáltatásaim kiterjednek többek között a dolgozók be-, illetve kiléptetésével kapcsolatos gyors ügyintézésre, a munkavállalók adatainak nyilvántartására, havi szintű bérszámfejtés elkészítésére, bérpótlékok adminisztrálására, pontos bérstatisztikák készítésére, a szabadságok és a túlórák nyilvántartására, illetve az adóbevallások elkészítésére és a NAV-val való egyeztetésekre.

A bérszámfejtés menete

A havi rendszeres bérszámfejtést követően utalási listát küldök az Ügyfelemnek, hogy melyik munkavállalójának pontosan mekkora összeget kell utalnia, valamint mely adónemre és számlaszámra mekkora összeget. Ezzel egyidejűleg egyeztetem az főkönyvvel az adófolyószámlát és eltérés esetén annak okát és módosítását is jelzem.

Miért döntsön a bérszámfejtés kiszervezése mellett?

  • Költséghatékonyabbá teheti cége működését.
  • Időt takaríthat meg, így Ön szakmai munkával foglalkozhat.
  • Biztos lehet benne, hogy a bérszámfejtés jogszerűen történik.

Mérlegképes Könyvelő Székesfehérváron

Könyvelés Székesfehérvár

Könyvelő Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Ősz u. 2.

+3630 501 7305

info@konyveloszekesfehervar.hu

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Megbízhatóság, precizitás

Könyvviteli szaktanácsadás és segítség a cégalapításhoz, cégmódosításhoz, mérlegképes könyvelés és bérszámfejtés, hivatali ügyintézés.

A Könyvelő Székesfehérvár weboldal cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika gyűjtése érdekében.