Mérlegképes könyvelőt keres Székesfehérváron és környékén?

Cégalapítás

Cégalapítás

Cégalapítás

Amennyiben valaki vállalkozni szeretne, az első és legfontosabb döntése a vállalkozási forma kiválasztása, meghatározása. Ebben segítségére lehetek, ugyanis a számomra felvázolt üzleti elképzelést követően ki tudom számolni, hogy melyik az Ön számára a legkedvezőbb adózási, s ezáltal vállalkozási forma. Amennyiben e tanácsadást követően engem választ könyvelőjének, az első havi díjat elengedem.

Az ügyintézés Ügyfélkapu létesítésével indul. Ezt mindenki a maga megteheti e-személyivel otthonról, vagy okmányirodában, kormányablakban személyes segítséggel. Nagyon fontos, hogy a Felhasználónevet és jelszót gondosan megjegyezzük és a későbbiekben is emlékezzünk rá.

A második lépés tehát a Kft. megalapítása. Ebben minden esetben ügyvéd segítségét kell kérni. Ő készíti el a társasági szerződést és jelenti be a céget a cégbírósághoz.

Ezek után ismét én tudok segítséget nyújtani, mert a megyei kereskedelmi kamarához minden esetben be kell jelentkezni és éves díjat fizetni, továbbá a vállalkozás jellegét tekintve lehetséges, hogy más kamarákhoz is regisztrálni szükséges.

Mindezeket követően egy megfelelő bankszámlát kell nyitni a cég számára, valamint számlázó programot választani. Amennyiben erre szükség van, további programokat (pl. készletnyilvántartó) választani, melyek segítik a cégünk pontos és naprakész működtetését.

Mérlegképes Könyvelő Székesfehérváron

Könyvelés Székesfehérvár

Könyvelő Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Ősz u. 2.

+3630 501 7305

info@konyveloszekesfehervar.hu

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Megbízhatóság, precizitás

Könyvviteli szaktanácsadás és segítség a cégalapításhoz, cégmódosításhoz, mérlegképes könyvelés és bérszámfejtés, hivatali ügyintézés.

A Könyvelő Székesfehérvár weboldal cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika gyűjtése érdekében.